Capitalisation van de cVPP

Capitalisation van de cVPP

Opdrachtgever: Duurzame Projecten Loenen
Omschrijving: Interreg NWE heeft Duurzame Projecten Loenen opdracht verstrekt om de resultaten van het eerder uitgevoerde cVPP-project in Loenen breder uit te dragen naar andere energiegemeenschappen. Duurzame Projecten Loenen heeft op basis van de eerdere ervaringen met het cVPP-project aan Translyse en Qirion opdracht gegeven om bij de uitvoering daarvan te ondersteunen. Activiteiten hebben bestaan uit het organiseren van diepgaande workshops, zowel nationaal als in het bredere NWE-gebied. Daarnaast is een inventarisatie gemaakt van de mogelijke flexibel inzetbare elektrische apparaten in de lokale MKB en Industrie om congestie en onbalans in het netwerk te voorkomen en de lokale business case te verbeteren.

Kunnen wij u helpen?

Wij helpen u grip krijgen op ingewikkelde materie en bij het maken van de juiste technische keuzes. Wij kijken naar financiƫle haalbaarheid en zorgen dat het juiste proces wordt gevolgd voor draagvlak en de uitvoering.
Translyse B.V. maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement