De Blauwdruk: The Loenen Way For Energy Transition

loenen, energie, apeldoorn

De Blauwdruk: The Loenen Way For Energy Transition

In deze blauwdruk wordt beschreven hoe in Loenen,  vanuit een door de gemeente Apeldoorn gestarte wedstrijd een burgerinitiatief op gang is gekomen om energietransitie in Loenen bottom-up te realiseren. Apeldoorn beoogde met de wedstrijd een van de dorpen of kernen versneld stappen te laten zetten richting energieneutraliteit. Dit rapport gaat in op het proces waarlangs het plan (het wat) is omgezet in een succesvol project (het hoe). Aandacht gaat daarbij vooral uit naar de processtappen, kritieke succesfactoren en kopieerbaarheid naar andere dorpen en wijken.

Dit document geeft inzicht in zowel de weg tot het succes van dit project als de obstakels die overwonnen moeten worden. 

Kunnen wij u helpen?

Wij helpen u grip krijgen op ingewikkelde materie en bij het maken van de juiste technische keuzes. Wij kijken naar financiële haalbaarheid en zorgen dat het juiste proces wordt gevolgd voor draagvlak en de uitvoering.
Translyse B.V. maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement