Over ons

Over Translyse

Translyse is een adviesbureau dat zich richt op diensten rondom de energiewereld. Na het winnen van een grote tender van de Europese Unie (Interreg) heeft André Zeijseink Translyse opgericht. André heeft veel ervaring in de energiesector en inmiddels ook met de energietransitie.
Wij van Translyse houden van aanpakken en realiseren. Wij kijken breed naar welke oplossing het beste is in uw situatie. Wij leveren expertise en diensten voor een verstandige energietransitie door slimme oplossingen te combineren met draagvlak van alle stakeholders.
Translyse staat voor verstandige aanpak!

Onze klanten

Wij werken voor overheden, maatschappelijke instellingen en bedrijven. Zoals: Woning- en energiecoöperaties, scholenkoepels, gemeente en provincie.

Onze pluspunten

Wij zijn een flexibel adviesbureau met ruime ervaring in de energiewereld en een expert bij het zorgen voor lokale betrokkenheid.

Onze missie

Onze missie het verlichten en versnellen van uw energie transitieproces. “Enlighten and Accelerate your Energy Transition’’

Het verhaal achter de naam Translyse

Translyse is een samenvoeging van Transitie en Katalyse.

Transitie is de (in dit geval) overgang van fossiele energievormen naar duurzame, hernieuwbare energievormen. Katalyse is een proces waarbij de barrières van een overgangsproces (de benodigde activerings-energie) verkleind/verlaagd worden.
Vrij vertaald betekent Translyse “de weg vrij maken naar een verandering”… waarbij de barrières van energietransitie worden verlicht en het proces ruimte krijgt en kan versnellen op weg naar een nieuw evenwicht situatie. En daar dragen wij met oplossingen vanuit onze kennis, kunde en ervaringen aan bij
Translyse: de Energie-Transitie-Katalysator !

André Zeijseink

andrezeijseink

André heeft 30 jaar ervaring in de energiesector en heeft veel in een internationale context (meer dan 40 landen) gewerkt langs de keten beleid, opwek, transport en distributie en de gerelateerde ICT. Hij is voorzitter en oprichter van Loenen Energie Neutraal.

Translyse B.V. maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement