Trainingen

2-daagse training  De energietransitie in feiten

De energietransitie zoals die in het Klimaatakkoord is afgesproken, is ingewikkelde materie. Het gaat om, begrip van het systeem, de juiste technische keuzes, financiële haalbaarheid, het goede proces voor het creëren van draagvlak en de uitvoering.

Deze cursus is er voor u als bestuurder, beleidsmaker, financieel specialist of anderszins betrokken bij de energietransitie.

Maatwerk trainingen (ook in-house)

U kunt bij Translyse ook maatwerktrainingen aanvragen wij komen graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Kunnen wij u helpen?

Wij helpen u grip krijgen op ingewikkelde materie en bij het maken van de juiste technische keuzes. Wij kijken naar financiële haalbaarheid en zorgen dat het juiste proces wordt gevolgd voor draagvlak en de uitvoering.
Translyse B.V. maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement