Translyse brengt potentie groengas in kaart

Translyse brengt potentie groengas in kaart

Opdrachtgever: Provincie Gelderland

Omschrijving: In het kader van het project “Eerbeek Loenen 2030” heeft de Provincie Gelderland aan Translyse en het bureau CCS (Deventer) opdracht verleent om de potentie voor biogas en groengas in de regio in kaart te brengen. Dit betreft zowel de aanbodzijde als de vraagkant. Hiervoor zullen de mogelijkheden en interesse van aanwezige veehouders worden geïnventariseerd, als ook bij de industrie en de gebouwde omgeving. Groengas kan een belangrijke rol spelen bij de energietransitie, bijvoorbeeld bij de inzet voor hybride warmtepompen voor huishoudens. Voor de papierindustrie in de regio is biogas mogelijk een kansrijke optie om het gebruik van aardgas te reduceren. Dit alles wordt onderzocht in deze opdracht, die ongeveer zes maanden doorlooptijd neemt. 

Meer informatie is te vinden op: eerbeekloenen2030.nl

Kunnen wij u helpen?

Wij helpen u grip krijgen op ingewikkelde materie en bij het maken van de juiste technische keuzes. Wij kijken naar financiële haalbaarheid en zorgen dat het juiste proces wordt gevolgd voor draagvlak en de uitvoering.
Translyse B.V. maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement