Warmtetransitieplan

Warmtetransitieplan

Opdrachtgever: Gemeente Apeldoorn

Omschrijving: Dit betreft een opdracht om de variant hybride WP – groen gas uit te werken ten behoeve van het warmtetransitieplan dat de gemeente Apeldoorn eind 2021 moet opleveren. De genoemde variant kwam als voorkeursvariant uit het in november 2019 door Translye georganiseerde warmtetransitie seminar in het Dorp van de Toekomst Loenen.

De opdracht wordt uitgevoerd volgens de Translyse aanpak “FIETS”: de elementen Financierbaarheid, Institutioneel (beleid, wetgeving), economie (financiĆ«le haalbaarheid) techniek (biogas productie) en sociaal (stakeholders, organisatievormen).

Kunnen wij u helpen?

Wij helpen u grip krijgen op ingewikkelde materie en bij het maken van de juiste technische keuzes. Wij kijken naar financiƫle haalbaarheid en zorgen dat het juiste proces wordt gevolgd voor draagvlak en de uitvoering.
Translyse B.V. maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement